Check this out

Friday, March 12, 2010

DAMIA POUCH 2nd BATCH!! RM 12 ONLY with FREE SHIPPING!!


the bottom one with tinie's name is ordered by ms hartinie. tq for shopping.
-SOLD-
-1 pc left-
SOLD
SOLD
-SOLD-

5 comments:

AFITI said...

wt buh alat make up n as pencil case ni ok jgk ni

Mommy Love Craft said...

Salam,
Cantik2 la pouch ni. Geram plak tngk hehe

TinyTini said...

afiti:akak ada latest product, makeup pouch tp taksempat nak upload2 lagi..ehehe

MommyLoveCraft:thanks for visiting..saya jeles tengok awak pandai knitting..huhu

Mommy Love Craft said...

Disbbkan minat sngt saya start belajar awal thn ni. Kalu Tini nak belajar senang jer, kat youtube bnyk cikgu2 yg bleh ajar , saya pun boley ajar ;D

AFITI said...

ganah kak..cayola..hehe..rajin je semua jadi..hehe