Check this out

Thursday, December 23, 2010

FABRIC SCRAPS GIVEAWAY!

THE GIVEAWAY IS OFFICIALLY CLOSED.

I was clearing out my sewing room, I have so much scrap fabric that is too bad to just throw it away..so, i had this idea! give it away..maybe some of you are interested to do lil things such as, pencil case, pot holder, hp case, small coin purse, small keys pouch or anything! so, why not?? free lak tu..more than 10 designs for each pack. about 300-500 grams i believe.

So guys, please feel free to join, just leave your comment on what will you do with the scraps and leave me your email and that's it!!!!Winners will be selected by our panel of the day on the 27th December 2010...just wait & see! GOOD LUCK!




Pack1

Pack2

Pack 3

Pack4

22 comments:

Cik Puan Nurul said...

salam, nak join giveaway ni best2..kalau saya dapat kain perca tu dah tentula nak guna untuk projek kraft saya selain memang sebelum ni saya guna untuk tampal pada plushie boleh gak buat button cover,purse ,sebelum ni pun memang duk tercari-cari kalau sesapa ada fabric scrap camni memang sangat diperlukan sebab stok yang ada pun dah nak habis huhu..
ni email saya wan_nur31@yahoo.com

Cute MuM said...

Cute Mum nak buat Basket Cover.. Tak pon nak buat make-up bag..

email : nuruluyunmazlan@yahoo.com

imanmom said...

salam,saya nak la kain2 tu..
kalau dapat saya nak buat beg,tempat tissue..macam2 la

email; nonemom@gmail.com

tq

Kak Aya said...

Salam,
Kak Aya nak cantum-cantum buat alas meja .

cikanna said...

salam,saya pun nak join jugak
kalau saya dapat kain2 tu saya nak buat bag,tempat tissue,bekas hphone dan macam2 lagi lah..

sishana88@gmail.com

Gali said...

i think i'll make somthing for the kids and maybe key chains.
:)
katz.gali@gmail.com

Ainraihan said...

Pertama kali bertandang kt blog ni dah jatuh mata... Opp! tersasul sbb sgt suke tgk tote bag kt sini. Jatuh hati. Nice n sweet sekali. Suke tgk warna-warni bag-bag kt sini. Sgt kreatif puan punye blog. Salam pekenalan dari saya. Telah saya link blog ni kt blog saya. Suke-suke (^_~)

diLa said...

salam tini...tini sihat??

kali ni punya dila nk join la heheheh..kalo dpt scrap tu, nk bt pe lg..blajo bt patchwork la...kain2 tu cantik, so hasil patchwork pn nnt kompem anggunssss hehehe...

semoga ade rezki dila kali ni..(psst..kalo dila menang, nk scrap bag 4 eh ngeh33!!!)

email: dila82@gmail.com

tq tini :D

nisa said...

nak join...

nisa0112@yahoo.co.uk

nisa said...

potholder..patchwork or mayb something cute 4 my lil princess..

nisa0112@yahoo.co.uk

EMAIL: said...

assalamualaikum tini,

saya akan guna buat patchwork.nak sambung2 fabric tu jadi sling beg yg comel utk Maryam bawak jalan & beg comel untuk letak jarum knit saya. mix fabric tini dgn felt. fuh...terbayang dah.

sayang nak potong kain yg besar2.kedekut punya pasal. ada scrap tini ni, memang peluang keemasan la.

tini boleh baca entry tentang keinginan saya buatkan case utk jarum knit saya di sini : http://natashacorner.blogspot.com/2010/12/bahaya.html

hm..tangguh dulu projek tu, tunggu keputusan GA tini ni. mana tau ada rezeki kan? boleh guna fabric tini.hehe

tq

yangbaik said...

salam,
wah! nyaris2 lagi terlambat pulak... nak join GA nih...

kalu aye dapat kain2 perca (buleh ker) sambung2 buat sarung tilam untuk my new born, agak2 yang besar sikit buleh buat pouch untuk bawa botol susu dan lain2 keperluan semasa ke klinik, banyak projek lagi nih, boleh knit kat tepi buat center piece untuk meja tepi atau pun alas lain2 dan sambung2 buat gebor pun buleh jugak kan?

itu lah projek dalam perancangan, tapi kena tunggu lepas bersalin awal bulan Jan 2011, baru buleh buat semua tu... mudah2an ada rezeki GA ni..

tq

yangbaik said...

lupa nak letak email:

aldiena08@yahoo.com

sekian.

Mila@Rimbun said...

nak jugak... I should declare I am a scrap fanatic... selalu habiskan scrap dulu, baru gunting kain lain..... bole buat patchwork.. quilt pencil case, make up bag, or even plastic bag holder...

EMAIL: said...

ops, sorry tini, saya boleh dihubungi di natashamokhtar@gmail.com.
takut x dijumpai pulak. hehe

Kak Ina said...

kak ina pun nak join giveaway tini nie...nak buat apa ya?...kak ina ingat nak buat beg2 cumil, pas tu nak sedekah kat anak2 yang memerlukan.kak ina nie niat ada tapi fabrik yang kat rumah nie tak menyerlah..itam putih jer. adakain perca dari giveaway nie mana tau hajat jadi kenyataan.mudah2an ada rezeki. kata org panjang2kan sedekah orang...

Kak Ina said...

salam tini..
nak tau apa nak di buat kalau dapat kain cantik ni?. kak ina nak jahit as a beg, pencil case. pas tu nak panjang2kan pahala sedekah kat anak2 yang memerlukan.akak nie tak ada kain2 cantik nak di buat benda2 tu. yg ada kat rumah nie utk buat bag semua cukup2..maklumlah blm ada modal..baru merangkak2. mudah2anlah kan

Izzlin said...

nak join...

sy suke fabric yg kiut2..tp disebabkn sy ni student, duit tak byk, maka sy kumpulkn scraf fabric yg ade kt rmh utk cari pendapatan sampingan.. (itu pun xckup) andainye sy menang GA ni, sy nk buat mcm2 handmade product such as yoyo keychain flower,coin purse, patch work - buat selimut utk my niece, deco dinding bilik sy yg kosong..cadangnye nk buat mcm tile2 tu..balut2...mmm...byk lagi la idea! hehe... nak kain2 tu..semua pack pun lawa~~

ni email sy:
djfcloset@yahoo.com

nadiah said...

salam,wah best ni..
nak juga lah,saya nak cantum2 kan kain2 tu nak buat beg or something tote bag nak bawak g kerja..
or cantum2 buat alas meja kecik
harap2 leh dapat kan..

sisnadiah@gmail.com

thanks

wanz said...

hai tini..
sy dh lame nk buat patchwork skirt tuk my lil girl..klo dpt scrap ni bleh ler my alya dpt skirt br :D

my email: nureen_farhan@yahoo.com

thanks dear

::diachewa:: said...

nakkkk...!!!chewa_tech05@yahoo.com.my

loveyoubunny said...

assalamualaikum,

wahhh bestnye ade fabric scrap
nak buat coin purse, card wallet.
yang besar sikit tu boleh buat makeup case. Macam yg tini buat tuuu. semua pink2, cantik. so sy pun teringin la nak buat makeup case guna kain2 santik yang tini guna. slalu dapat tengok kat blog je pastu meleleh air liur nak fabric santik macam tini guna. kalau buat little tote bag untuk kids pun boleh. Nak buat camera strap macam tini. tapi tak pandai lor :( so yang kecik2 tu boleh buat tissue holders. getah ikat rambut pun not bad kan? btw thanks sebab adekan giveaway ni, so that kitorang berpeluang join and dapat buat crafts :) happy crafting tini!

finovee@gmail.com