Check this out

Friday, May 20, 2011

BARUT & BEDUNG FITH

Sorry Fith lambat..da siap da..nanti tini bagi kat Kak Ila ye..

2 comments:

Fith said...

Thanks tini,

fith minta izin nak copy paste pic utk promotion di blog fith yer.hari tu lupa nak ambil gambar.

fith link your blog in my biz blog jugak k.

btw sgt minat dgn english viscose n swiss cotton,sesuai ke kalau nak buat baju kurung?kena lining tak?email fith ye utk jwpnnya,tq!

TinyTini said...

fith, ok2, takpe2..ehehe..thanks for the link dear..nanti tini link blog biz fith kat blog satu lagi ye sbb sini tini tak letak link mane2 pun sbb tanak nampak bnyk item..

cotton tu sesuai wat baju kurung..swiss cotton tu tak payah lining tp tini recommend pakai inner sbb sbb dia nipis sket.viscose tu tak payah lining..kain pun sejuk..