Check this out

Monday, July 11, 2011

HEAVY COTTON FOR SALE

Heavy Cotton For Sale SOLD OUT
Minimum Purchase is ONE meter

Email me at tinicraft@gmail.com


Notes: Plain also available in white and baby pink, RM14 per meter

A-SOLD OUT
B-SOLD OUT
C- SOLD OUT


D-SOLD OUT
E-SOLD OUT
F-1 SOLD OUT
G-SOLD OUT
H- SOLD OUT
I-2 SOLD OUT



J-SOLD OUT
K-SOLD OUT
L-SOLD OUT



Q- SOLD OUT



R-SOLD OUT
S-SOLD OUT
T&U SOLD OUT

V-SOLD OUT
W-SOLD OUT
X-SOLD OUT


Y-SOLD OUT
Z-SOLD OUT


A1-SOLD OUT
A2-SOLD OUT
A3-SOLD OUT



A4-SOLD OUT
A5-SOLD OUT
A6-SOLD OUT
A7-SOLD OUT
A8-SOLD OUT
A9-SOLD OUT

10 comments:

Lisa said...

rasa macam nak beli stripes tu!

mrs sweet lola said...

heavy cotton ni ley wat sarung sofa x?

TinyTini said...

lisa:beli jgn tak beli..ehehe..susah nakdapat stripes

sweet lola:boleh2..kalo berminat email ek.tq

Mila@Rimbun said...

tini.. kain2 ni kualiti mcm yg akak beli arituh ke? akak sebenarnya ada jumpa heavy cotton yg coraknya lebih kurang tini punya nii.. tp kualitinya agak kureng, n agak jarangn lembik, berbeza sgt dengan yg akak beli kat tini arituh.

officially19 said...

sis,kalau campur shipping cost brp ye?

TinyTini said...

mmg ada jenis yg lembik macam tu, tension je nakwat beg..tp yg ni semua sesuai wat beg (sbb tukang jual pun wat beg :P)

TinyTini said...

yg ni pun actually ada yg lembik sedikit je tp boleh wat beg..contohnya yg A4 Lotus in white tu dia lembik sket dari kain lain tp good quality still nakwat beg..takpayah batting pun ok..

TinyTini said...

officially19: kalau 3-4 meters, shipping cost RM7 domestic parcel, kalau 5 meters RM8.50 domestic parcel.rasanya domestic parcel paling murah, pos laju mahal sket..tq

Jue-Isteri_Ibu said...

Sis, stok heavy cotton ada lagi x?

TinyTini said...

salam sis..kalao ikutkan yg ni semua da abis..ada balance tuk sy menjahit je..tp insyaAllah nak cari stok lagi..awak berminat nak yg mane?