Check this out

Tuesday, August 23, 2011

1,000 PCS POCKET TISSUE HOLDERS -DONE

Thanks Kak Atie for the opportunity, semoga kenduri adik akak nanti berjalan lancar yer.. Thanks a lot!



6 comments:

Suzie said...

Wah....kalau saya mau pengsan

SCLover said...

wah banyak tu tini... tahniah...kalau akak , huhuhu- kelam jugak tu. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI buat Tini n keluarga....

atieneo07 said...

Tini..thnx so much! Respect abes aa tiny tini ni dpt siapkn doorgift ni dlm ms yg limited..thnx sbb accepting my order walaupun in the middle tu u've gone thru tough ordeal in life..i really appreciate ur effort ;) jgn serik terima order akak ye hehehe..jemputla ke blog akak..akak wat crochet..kecil2an je ;)

TinyTini said...

kak atie..ehehe..tadekla serik, having fun ape..penat sket jerla..tp lepas ni kena kurangkan menjahit sbb anak2 da membesar, need more attention..nanti tini gi blog akak..tq kak

TinyTini said...

suzie:saya mmg almost pengsan pun..demam 2 hari lagi..ehehe..

SC Lover: mmg kelam kabut..selamat hari raya aidilfitri gak kak..

DiLLa said...

tini , saya nak siapkan 100 pcs pun jenuh..ini pun mujur tuannya nak 100 pcs by month...TAHNIAH DAN SYABBASSS...