Check this out

Sunday, May 19, 2013

Kelas Jahit Beg 18/05/2013

Alhamdulillah..the first class was awesome. The students had a great passion to learn. We were supposed to have another two but they could not make it last minute. 
We managed to complete three items- zippered tote bag, makeup bag and tissue holder.

Teringat ms kristy ckp -" u bnyk baik ati oo..xkedekut ilmu..ada kwn sy..sy mau byr suh ajar pun xnak ajar..padahal rezeki masing2."

If you are interested for the class, please feel free to email me tinicraft@gmail.com.
Tq.

NEXT CLASS WILL BE ON SATURDAY 8 JUN 2013.
HURRY, LIMITED SPACE!!





7 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tq cikgu eheheh

TinyTini said...

Jangang dok jahit plok..nanti jumpa.smula nak tengok ada beg baru..hehe

Kamalia Liyana said...

kelas ni buat kat mana?

Kamalia Liyana said...

kelas ni buat kt mne?

TiniCraft Ibtisamfarah said...

Ni kt kedai kraf tp skrg buat kt rumah je sbb personal class baru blh fokus.

Lynn Damya said...

Salam, wahhh :D nice nya, sy dh research & tgk tutorial baaaaanyak kali, tp still xleh nak faham, hahaha...nk kena g class jugak agaknya, ni area mana ye? hee

TiniCraft Ibtisamfarah said...

Sis,,kelas ni kat area bangi..tp skrg da xbuat sbb .saya sibuk berkemas.bln dpn da nak pindah..sorry ek..